Over mij

 Ik wil jou graag thuisbrengen bij je essentie over-mij1

Na jaren werken met Bowen-therapie ervaar ik dat Bowen niet alleen op een zachte manier het zelfherstellend vermogen van je lichaam aanspreekt. De manuele therapie opent bovendien deuren naar persoonlijke groei en diepgang. Zowel bij mij, als bij mijn cliënten. Keer op keer verbaas ik me weer over die diepe uitwerking. Bowen opent, vult aan, ondersteunt, ontspant, maakt bewust en verdiept.

Bowen werkt op ons lichaam, onze geest en onze emoties. In mijn praktijk als Bowen-therapeut ervaar ik dat de vitaliteit, balans en gezondheid verbetert bij volwassenen en kinderen. Met name de behandeling van de mens als geheel (holistische aanpak) maar zeker ook tot zijn omgeving, spreekt mij erg aan.

Eigenwaarde en zelfvertrouwen

Wat mij echter het meeste aanspreekt is het werken aan de eigenwaarde, eigenliefde en het zelfvertrouwen van mijn cliënten. Het raakt mij diep als ik dit met mensen mag aangaan. Als ik iemand hierin mag ondersteunen en begeleiden en getuige mag zijn van dit mooie proces.

Ik wil nu een brug slaan tussen mijn bestaande kennis en de nieuwe ervaringen die zich aandienen. Ik leerde dat dit kan door middel van aanraking, maar ook met behulp van klanken en ademhaling. En door te luisteren naar de taal die een lijf spreekt, zowel verbaal als non-verbaal.

Samen met jou wil ik vanuit liefde, zachtheid en passie werken aan een beter welbevinden. Ik wil je graag thuisbrengen bij je diepe kern, bij je diepe innerlijke weten. Zodat jouw lichaam en geest zich herstellen, je jouw innerlijke kind weer mag gaan omarmen en jij je (nog) gelukkiger gaat voelen. Werken aan jezelf, in een sfeer van wederzijds respect en vertrouwen, dat daagt mij uit.

 

Ik kijk ernaar uit om je (weer) te ontmoeten in mijn praktijk.
Marja Cleuskens-Boesten

over-mij2