Thuisbrengen

thuisbrengen-samen

Bowen‑therapie is een manuele behandelmethode die veel klachten vermindert of laat verdwijnen. Echter, ik zie ook soms klachten terugkeren. Ik zie mensen van de ene in de andere klacht geraken. Dit geeft aan dat er een duidelijke boodschap onder de klachten zit. Een boodschap die (nog) niet gehoord of gezien is. Dit is vaak een terugkerend patroon uit onze vroege kinderjaren. Een patroon dat niet begrepen is, niet doorleefd is. Het laat ons (on)bewust steeds op dezelfde wijze functioneren. Er is een (schijnbare) controle die ons diende, maar die ons steeds meer in de weg begint te staan. Het staat vaak zelfs een diep geluk in de weg. Als therapeut breng ik mensen in contact met spanningsplekken in hun lichaam. Ik hanteer naast de Bowen-methode diverse andere technieken, zoals stembevrijding en ademhalingstechnieken. Deze geven je nog meer vrijheid en ruimte om klachten echt op te lossen.

Ademen en klanken

Ik leer mensen bewuster te ademen en gebruik te maken van klanken. Want zowel met ademen als met klanken roer je dingen aan en komen persoonlijke issues boven water. Ik luister zorgvuldig naar de taal die jouw lichaam spreekt, zowel verbaal als non-verbaal.

Ontmoet je innerlijke kind

Zaken die aan het licht komen worden lichter. Als therapeut ga ik met jou op zoek naar je innerlijke kind. Dat innerlijke kind zit te wachten om gehoord, gezien, gevoeld en begrepen te worden.

Ik nodig uit wie vastgelopen is in zijn bestaan, in een relatie, in het werk. Ik nodig mensen uit diethuisbrengen-gitaar hulp willen en gemotiveerd zijn. Ik wil je begeleiden en ondersteunen in je zoektocht naar je diepe kern, naar je innerlijke kind.

Ik daag je uit, ik confronteer je en laat je uitspreken wat je wellicht al diep vanbinnen weet. Maar ik werk altijd vanuit respect. Ik raak je aan, geef je veiligheid en geborgenheid en koester je. Dat zorgt voor meer verbondenheid met jezelf en je omgeving. Door middel van stembevrijding kom je dichter bij je diepste kern. Middels klanken breng ik onbewuste blokkades aan het licht, zodat je ze kunt doorvoelen en een plek geven. Dat werkt bevrijdend.

Vrij van innerlijke pijn

Geluk kan weer gaan stralen. Ik bied je een combinatie aan van Bowen‑therapie en stembevrijding met als doel dat klachten, vaak veroorzaakt door innerlijke pijn, adequaat worden behandeld.